Verkoop

Scheepsschroeven nieuw en gebruikt

Het uitgangspunt van onze dienstverlening is de reparatie van uw scheepsschroef, mits dit nog rendabel is. Er zijn gevallen dat de reparaties aan de scheepsschroef simpelweg niet meer rendabel zijn, in deze gevallen kunnen we er altijd in overleg met u voor kiezen over te gaan op aanschaf van een nieuwe scheepsschroef. Hierin kunnen wij ook een rol van betekenis vormen voor u.

Wij bieden scheepsschroeven van diverse leveranciers in verschillende prijsklassen aan, dit voor zowel de binnenvaart als pleziervaart. Zowel aluminium, roestvrijstalen als CuNiAl en mangaan bronzen scheepsschroeven worden door ons aangeboden.

Daarbij hebben we diverse gebruikte scheepsschroeven liggen. Deze kunnen in veel gevallen tegen aantrekkelijke prijzen worden verkocht. Bent u benieuwd of wij een passende schroef voor u hebben liggen? Neem dan gerust contact met ons op. Heeft u zelf nog een gebruikte schroef liggen? Voor de verkoop van uw eigen scheepsschroef bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Wilt u de voortstuwing van uw schip schip verder optimaliseren? Kijk dan eens naar de informatie over straalbuizen en spoilers.

scheepsschroef bronzschroef bootschroef